dimecres, 22 d’abril del 2009

Nomes 10 dies i comencem!!



Ja qui mes qui menys esta inquiet per començar. Els darrers retocs al equip, els parafangs, pneumàtics nous, bosses roba..
A fi d’aclarir si podríem anar amb tren pel metro de Paris vaig contacta amb alguns companys i tots, dissortadament, varen dir-me que no que la hora era punta i era impossible de circular amb bici al metro. La solució proposada: Sortir de la estació d'Austerlitz. Passar el pont d'Auterlitz. Seguir el Bulevard de la Bastille. Plaça de la Bastille. Bulevard Beaumarchais. Plaça de la República, Bulevard Magenta i finalment Gare du Nord. Cinc, km que ens serviran per desenrampar las cametes de tanta estona de tren i continuar fins ala nostre destinació. DUNKERQE!!!.
Els companys organitzadors del recorregut cicloturiste, amb el company Lionel al capdavant s’han ofert molt amablement a acompanyar-nos a la segona etapa i en concret al llarg de la travessia d’ Amiens el proper dia 8 i per suposat ho em acceptat..
També em contactat amb responsables de la FFCT, que ens an posat amb contacte amb M. Legrand del Codep 75 per si podem tenir guía per travessar la gran capital de PARÍS.
Podeu veure el trac del recorregut de Paris al enllaç: http://www.openrunner.com/index.php?id=253178
Podeu veure-ho amb Gogle Heart i us donareu compte de que Paris es ple de carrils per bici i si no els carrils del Bus també son per bici. Ja us explicarem les aventures per la gran ciutat en propers entrades.
Podeu trobar l’historia de la ruta que anem a fer al enllaç: Rutes temàtiques. RT-6 Ruta del Meridià verd.

1 comentari: