dilluns, 8 de juny del 2009

Notes d’interès.



Si t’ha agradat el bloc i vols dur a terme aquesta excursió cicloturista al llarg de França i Catalunya seguint el Meridià de Paris os deixo aquestes notes que poden ajudar-vos a completar la documentació que preciseu.

Tota d’informació del recorregut de “La Meridienne” la trobareu a L’Unio de Randoneurs Picards d’Amiens que es el club que l’ha promogut. Pots trobar mes informació al enllaç: http://www.noomba-sport.com/union-des-randonneurs-picards/cyclotourisme/site.html.
La persona de contacte es: Lionel Tellier e-mai: yopub[@]hotmail.fr.

L’ inscripció per un mòdic preu inclou:
1. El llibre de ruta en 15 etapes. Amb la descripció de Població, Nº de ctra., Km parcials, Km totals, alçaria, desnivell acumulat i resum. Els finals d’etapa estan en poblacions que disposen de càmping.
2. Us faciliten una placa identificativa per portar al quadre de la bici mentre dura l’excursió.
3. Finalment un metre amb caselles per segellar al llarg de les diferents poblacions que passem. Cal segellar les que son obligades si desprès voleu que us donin el diploma. Les Poblacions a segellar son: Dunkerque, Amiens, Paris, Bourges, Ussel, Conques, Carcassona, Prats de Molló, Barcelona.
Un cop acabat, s’envia un resum i et tornen el metre homologat i un petit diploma de record.
Allotjaments. Nosaltres hem anat als Albergs de la xarxa hostelling international http://www.hihostels.com/web/index.es.htm . També a hotels de la cadena Logis http://www.logis-de-france.fr/fr/index.htm. que hem reservat sobre la marxa ja que nomes érem 3.

Mapes. També hem emprat mapes de tot França de la cassa Michelin escala 1cm= 2Km.
Finalmet em fet us del GPS amb els traks de cade etapa. Wikiloc http://es.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=itsuga o

be a Openrunner http://www.openrunner.com/#tab_search .

I per acabar desitjo que ho hagueu passat be o si mes no, entretingut seguint aquest bloc. Si us a motivat una mica per emprendre l’aventura no u dubteu es un trajecte realment sensacional al llarg de tot França i Catalunya. Gaudireu de una gran diversitat de contrastos, les planes del nord i del Loire, els trencacames del Aubergne i finalment els colors del Rosselló i el Pirineus . Passareu per paratges meravellosos, tranquils. Les ciutats, que es pot dir que no s’hagi dit de París, totes son fantàstiques.
El record final serà un metre ple de segells i moltes aventures viscudes al llarg d’els dies que ha durat.
Ànims a tothom. Nomes cal de començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada