diumenge, 24 de maig del 2009

Dimarts 12 05 09. Etapa 6. Câteauneuf-sur-Cher / Chambon –sur-Voueize


Al mati recuperm el traçat, del que ens varem desviar la tarde d’ahir. Rodem pels darrers plans i en presentem a Culan. Aquest famos pel castell al cim d’un turo.
Comença la travessia d’una de les regions mes desconegudes de França. L Alier. Les ctras. ara tenen un altre dimensió, podríem dir-ne pistes forestals asfaltades. L'únic tràfic al llarg d’hores son tres bojos amb bicicleta que fan La Meridienne.
Parem al poble mes gran del dia S. Sauvier. Unes cerveses i carregem per el nostre dinar de campanya ja que el pobles que venen possiblement no disposin de cap "resto per fe el plat du jour". Uns sanviches, plàtans i pomes seran el nostre dinar. El Ramon comença la seva creuada de posar-nos a regim.
Desprès de dinar? ens tombem a reposar, al mig de la cra, jejeje. L’avantatge dels dinars rapits es aquesta , que son rapits, lleugers i pots tornar-hi a pedalar sense gaire pesadesa de estomac.
Arribem a les 3h a Chambon/ Voueize. Cerquem el nostre alberg, “Auberge de la Voueize”, descarreguem i aprofitem per fer una migdiada, a les 6 ens despertem, de gana clar, cal anar a recuperar i com no podia se r d’altre manera el “Gurmand” es cruspeix una “Merveille”, i el demes tambe. Algunes fotos a la fantàstica abadia que domina el poble i poque cosa mes. La tarda esdevé avorrida doncs la població es petita i l’única activitat es la d’uns pescadors vora el riu.
Caram quin sopar, una cassola amb .... de Fois , galtes al forn amb acompanyament, i un assortit de formatges del Aubergne i fruite, tot ben regat amb vi i cap a dormir.
Les dades: Recorreguts 81 km, ascens 890 m
El trac del recorregut: http://www.openrunner.com/index.php?id=212915

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada