divendres, 22 de maig del 2009

Divendres 08 05 09. Etapa 2. Lucheux/ Cires le Mello



Avui es l’etapa mes llarga del recorregut, ens esperen 131 Km. Sortim amb una mica de retard.
Desprès de contactar amb en Christophe ens trobem a Raineville amb els representats locals de l’associació Ciloturiste d’Amiens que ens acompanyaran a traves d’Amiens..
Es forma un grup de 6 francesos i 3 catalans que al llarg d’unes ores compartim afició cicloturisme. Entre els representants d’Amiens en hi a 3 que varen començar el Meridienn durant 2008 i l’acabaran aquest any a mitjans de Juliol.
El dia es festiu a tot França, “ Fête de la victoire de 1945” fi de la segona gerra mundial. La circulació aquestes primeres hores del mati es fa tranqui-la i sense perill de perdre’ns.
Parem a l’oficina de turisme a fi de posar el segell acreditatiu del nostre pas i anem a una terrassa a fi de prendre un cafè i comentar el recorregut i especialment el que dema ens espera al travessar París.


Continuem i en Cristophe ens acompanya uns 50 Km mes enllà fins l’hora de dinar. En deixar-nos, ja se’ns ha fet tard, dons gaire be les 2 ja no i a on menjar, ens en sortim com podem menjant una Croque....



Continuem direcció sud Litz, Chateau de Filerval, Nouly i finalment Cires amb el seu impressionat castell al cim de la muntanya.



Avui no tenim hotel reservat i amb la coincidència de ser festiu tots el intens esdevenen un fracàs.



Continuem cap a Paris i en creuar Neuilly, la fornera ens resol el tema i ens adreça al Auberge de Neully, encara que las habitacions son com las de fa molts anys son realment confortables desprès del llarg dia.
Un bon sopar i a esperar, dema travessarem Paris
Dades: 140 Km. Ascens 1.000 mtrs
El recorregut a l’enllaç. http://www.openrunner.com/index.php?id=213253

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada