dilluns, 1 de juny del 2009

Dimecres 20 05 09. Etapa 13. Saint Paul de Fenouillet/ Prats de Mollo. Etapa 14. Prats de Mollo/ Sant Pau de Seguries.

Esmorzem junts amb un grup d’uns 25 d’americans que estan fent una tourne cicloturisme pel sud de França.
Desfem el tros de ctra. que ahir a darrera hora ens va porta a Prades. Retrobem el recorregut a la veïna població de Vinca. Les vistes del Canigó encara amb les darreres neus ja no ens deixaran durant tot el dia. La cra que seguim, forma part de un recorregut, anomenat la rute des cols que d’Oest a Est travessa 34 ports de montanya. Nosaltres eguim pels col de Ternere, Col de Fourtou, Col de Xatar. Ens acompanya en le recorregut un dels organitzados del recorregut que organitzan els americans. Tambe ens trobem que senyalen la Cra. per l’etape de la volta al Aude Femenine que es dura a terme a la tarde.
Parada a beure a Taulis, i forta baixade fins a Amélie les Bains. Creuem per l’arribada que esta a punt per els darrers eforços de les noies que participen al esdeveniment.
Seguim fins a Arles Sur Tech. Darrer “plat du jour” a terres franceses.
Despres de dinar amb una bona calor enfilem el darrer port del dia i també el mes seriós, seran 25 Km de pujade fins al cim de Coll d’Ares.
Abans però parem a Prats de Molló, a l’oficina de turisme a segellar, la darrera de la Merirdienne a terres Franceses. Un refres i emprenem la pujade.
Estem sobre el tracat de la 14 etapa, els coll de Seille, Guille i coll d’Ares. Ara ja per acabar el dia s’agraiex la baixada que ens du a Mollo, Camprodon i final de l’etape S. Pau de Seguries. Avui em aconseguit recuperar la meitat de la 14 etapa i el dia no ha estat fàcil.
Ens allotgem al restaurant Hostal can Baral-la, l’únic que es obert doncs al no ser temporada estan la majoria tancats.
Un tomb pel poble que no te gaire per veure, sopar i dormir.
Dades: Recorreguts 124 km . Ascens 2.125 m
Trak del recorregut a Openrunner:

Etapa 14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada