diumenge, 31 de maig del 2009

Dimarts 19 05 05. Etapa 12. Carcassonne/ Saint Paul de Fenouillet.La nostra intenció es sortir a 1ª hora, les 8, per tal de recuperar l’etapa que ens varem enrederir el dia de pluja a Saint Mamet.
El propietari del hotel ens recomana que sobre tot pasem per les gorges de Galamus Desprès de carregar les bosse, sembla que una rode no va be i toca el fre. Mirem que pot ser i sorpresa, un rafdi trencat. Anem al mecànic de Limoges i ens diu que no podrà fer res ja que el mecànic esta de feste, ens desplacem fins a Coiza i d’aquí a Esperaza finalment es solventa i podem emprendre el recorregut previst.
Continuem, Bugarach, Col de Linas, nova averia, ara una punxada, avui no tenim el dia, en travessar Cubières-Sur- Cinoble un rètol indica bar i demanem per dinar, ja s’ens havia passat l’hora .
Despres de dinar la gran sorpresa del dia i també de la Meridienne les gorges que ens habia recomanat GALAMUS, impressionants!, sensacional!, úniques!, bestial!, realment val la pena arribar-hi si esteu per aquesta contrada. si feu un tom per la contrada.
Finalment St-Paul-de-Fenouillet. Segellem i seguim l’etapa 13. Ens queda un altre coll ara el d’Auzines.
Arribem a les 6 de la tarde al hotel "L'Exagone" a Prades. El temps just per una dutxa i a sopar. A la plaça del poble.

Dades. Recorreguts 102 Km. Ascens 1425 m.
Trac del recorregut:

Vídeo de les Gorges de Galamus:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada