diumenge, 24 de maig del 2009

Dilluns 11 05 09. Etapa 5. Sully Sur Loire/ Chateuneuf sur cher.


Nomes de començar el di, un bon ensurt, el gos del hotel que no dorm, en fa sortir al carrer cames ajudeu-nos. Afortunadament nomes es això un ensurt perquè la borsa del Ferran estava entre ell i el gos que si no ...
Nomes sortir del hotel trobem el carre ple, el dilluns es el mercat a Sulli, mentre carreguem les bicis la roda de la bici del Ferran esta desinflada, ¿ punxada? Canvia la cambra i comencem el dia.
Las cras que seguim son planes i tranqui-les, els 80 km que ens separen de Burges es pesen en un pis pas. Be bull dir pedalant a tot drap, el gos sembla que ens ha fet agafar una follia i anem que ens les pelem. Total tampoc i a massa per veure excepte camps verd i grocs immensos.
En arribar a Bourges, la primera bocina que sona darrera d’algun impacient que te gana per anar a dinar. Ens endinsem al centre de la ciutat i parem davant de la catedral. Ens saluden uns carters, ell amb moto i ella amb bici. Comentem un xic la nostre sortida i finalment ens despedim amb un “Bon Corage”.
Fem un bon “plat de jour” en una terrasse del centre, algunes fotos mes i sortim direcció Chateauneuf Sur Cher. Seguim rodat per plans i mes plans, a les 4 som al nostre desti.
L’hotel que aviem vist per Internet “c’est a la retrete” nosaltres també. Preguntem al forner, al del bistro i finalment acabem a la Mairie. Conclusió allarguem un miqueta el dia i ens arribem a Saint Amand Montrod que es a 20 km i disposa d establiments per allotjar-nos.
El darrers Km els fem seguin el camí del any dema i passem per una dels pobles que diuen es el centre de França Bruere- Alichamps.
Ens allotgem al lhotel de “La Croix d’Or”. Renoi quin sopar que bo i que ben posat. Desprs de sopar anem a fer un tomb pel poble i a les 9 no volten ni els gats, clar sopen tan aviat.
Dades: Recorreguts 140 km , ascens 785 m.
El trac del recorregut: http://www.openrunner.com/index.php?id=212924

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada