dimarts, 26 de maig del 2009

Disabte 16 05 09. Etapa 9. S Mamet la Salvetat- Moyrazés.


Avui el dia es d’un cel sense cap núvol, encara que les prediccions no ho varen deixar clar. El país ara te un altre caire, les fortes pujades i baixada d’ahir s’han suavitzat i fins a trobar les gorges del Lot mes aviat te una clara tendència a baixar. Quan divisem el Lot la baixada es de les que s’agraeix, a mes si es la primera de debò des de que varem començar fa 11 dies. En arribar al Tot que travessem uns cicloturistes alemanys, que van sortir de Le Puy ens saluden i expliquen que van a Santiago de Compostel·là. Seguim la vall de riu Dourdou fins arribar a Conques, un santuari del camí de St Jaume que ens deixa a tost bocabadat par per la seva magnitud, com pel entorn, com per la quantitat de gent que i peregrina. Un altre any aurem de fer el Camí de le Puy. Continuem i a St. Cyprien sur Dourdou dinem a una terrassa un bon plat du jour, aquí els dissabtes també fan menús.
Emprenem el camí i les pujades que ens duen a altiplà es fan de bon dur desprès de la pausa. A Moyrazes estan de festa grossa, dons el poble es ple de cotxes i no es veu ningú al carré, deuen estar al camp d’esports o teatre. Segellem al quartell dels Gendarmes i continuem fins a Baraqueville al Hotel de la Gare. Excel·lent en relació qualitat preu, si escau millor que el del dia anterior. De postres un s’ha pres un cafè Irlandes, l’altre un Normando, un granissat de llimona amb vodka. Molt reconforta’n per anar a dormir.
Per cert que a mitja nit el despertador ens va avisar que el Brça ja era Campió sense jugar, aquets del Villarreal son una mica cabroncets, un dia foten la festa enlaire al barça i l’altre o arreglen fotent-li al Madriz.
Dades del dia: Recorreguts 107 km. Ascens 1725 m
El trac del recorregut:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada