dijous, 28 de maig del 2009

Diumenge 17 05 09. Etapa 10. Moyrazès/ Roquecourbe.

Ahir a la nit al bar del hotel va haver-hi festa, i algun dels components ens va costar d’agafar el son pel aldarull que hi havia.
Com cada mati esmorzem, i a les 8 sortim a lo nostre. Els primers 30 Km el terreny esdevé favorable, doncs de 721 m arribarem al Tarn a 190m, Ambialet famós pel gran meandre que descriu el riu. El camí esdevé tranquil i es nota el canvi de temps dons es va marxant amb bon humor ja que ens estem apropant a regions mes càlides i amb mes contrast de colors. Avui en una aturada, uns trucaven a companys que estaven esmorzant a la sortida dominical, jo netejava la bici. Quan em marxat m e adonat que els follets del Ramon avui m’han pispat el mallot de mànigues d’estiu. Arribem a Ambialet, durant el Tour de 2006 ja hi havia passat, en aquesta ocasió el restaurant estava tancat i no em pogut posar el segell. Desp`res de una foto, decidim de seguir.
Al ser diumenge la zona esta plena de ciclistes que fan la seva sortida dominical, uns van altres venen estem prop d’Albi i aquí i han moltes associacions ciloturistes, ciclistes.
El poble que havíem pensat de dinar Vilklefranche d’Albigeoise el restaurant esta de festa, nomes ens queda comprar uns queviures i fer un picnic en un rierol un tros enllà.
Desprès del picnic amb la corresponent solejada, ens toca reprendre la marxa , ara de forta pujada. Aprofitem per fer series i veure si les cames estan en forma, i tant que estan en forma.. A Notredom la Bessonieé aprofitant que passem davant un quartel de gendarmes ens anem a posar-hi el segell. Darrera baixada fins a Roquecourbe.
El poble esta de festa i la gite, no hi a ningú, seguim per Burlats i Castres. Just abans en una gasolinera parem a comprovar la pressió dels pneumàtics, amb una mica de mala cara per par del Mesier, però be, res que no s’hagi arreglat comprant unes bones cocacola.
Arribem a Castres i ens allotgem al hotel Europa., es un hotel al bell mig de la ciutat. Es diferent de lo trobat fins avui, l’habitació es un antic menjador, escriptori... la recepció distribució i a un altar. Val la pena de fer-hi un tom si sou a Castres.
Aprofitem per fer un recorregut turístic pels principals carrers de la ciutat i tot seguit a sopar. .
Dades: recorreguts 117 km . Ascens 1355m.
Trac de recorregut:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada