dijous, 28 de maig del 2009

Dilluns 18 05 05. Etapa 11 Roquecourbe/ Carcassonne.

 El sopar d'ahir se li ha posat malament al company Ramon i veurem si podem fer l'etapa sencera.
Decidim tirar pel dret, per la N 112 fins a Mazamet. És una possibilitat que contempla el llibre de ruta a fi d'evitar la pujada a Burlats, és de 1,7 Km amb un pendent de 22%, no gaire adequat per pujar amb les bicicletes carregades, aconsella de fer-ho a peu o be seguir per on em opta nosaltres, encara que amb mes de transit.
 Mazamet famosa per la seva indústria del cuir, també perquè un dels mites francesos del ciclisme dels últims anys és d 'aquí Laurent Jelabert. Segellem a l'oficina de turisme. Una petita avaria a la bossa del Ferran que arreglem amb una brida, la solució fa no es podrà treure la bossa si no es talla la brida al final de les etapes que queden.
 Sortim i ara de pujada per la ctra. de la a Muntanya Negra. Seguim la vall del riu Arnet fins a Fournos. Comencem baixar i en 5 km baixem el que em pujat a 15, menxs malament si ho haguéssim fet del reves uf. Pendent del 14%. Ja som a la Bastide, Travesem el bonic poble de les Tors amb els famosos castells. Estem rodant pel bell mig del país dels Cattars.
 Carcassona, encara que es fi d'etapa decidim seguir l etape següent fins a Limoux ja que aquí, Carcassona, varem estar-hi aquest passat mes d'abril quan varem fer el canal de Midi. Hotel des Arcades , Al centre de la ciutat. Aquesta zona ja m'és coneguda del darrer brevet ciclomontagnard d 'Limós del 20 07 amb el Toni. Mentre el Ramon es recupera anem a fer una rentada ala roba a un Lingerie, també fem una tourene per la població. Durant el sopar un grup de noies joves escoltaven les instruccions del seus entrenadors mentre menjaven. Potser eren les que trobaríem dema corrent el Tour de l'Aude femení .
Dades. Recorreguts 114 km. Ascens 1050 m.
Trak de recorregut a Openrunner.