dissabte, 23 de maig del 2009

Diumenge, 10 05 09. Etapa 4. La Ferte Alais / Sully sur Loire.


Desprès del sopar d’ahir i l’esmorzar d’avui, la sorpresa del mati, la roba que havíem rentat encara estava mulladeta.
A mi amb fan figa les cames desprès dels innombrables cops t’engegà i para d’ahir. L’etapa sembla adient per recuperar terreny dons les planes i rectes que ens duen al Loire fan propici una bona marxeta, bon país per practicar de rodar en filera, llàstima que el vent de costa a vegades feia de les seves.
Passem per Malesherbes, població turística per excel·lència de la zona, aprofitem per revisar la pressió dels pneumàtics a la gasolinera i fer un tom turístic per la vila. Cal reprendre el camí i ara desprès de travessar Batilly-en-Gâtinais, la carretera es troba en obres i ens cal deixar-la i refer la ruta fent un bucle d’uns quilometres.
Aqui ens trobem el segon malecó de la “Meridien Verte” amb la rodona que i ha al títol del bloc. Aprofitem per fer una pausa psicològica, foto i continuem.
Parem a dinar a un restaurant que le propietari sembla moro. Avui no tenen el “plat du jour”, ens ho fem amb un bon bistec amb patates i una bona cervesa.
Continuem des`res de dinar i el mateix que ahir la pluja. Com diu la llei de Murphi ... Conclusió que el que s’havia d’avançar s’ha esfumat entre les obres i la pluja.
Arribem a bona hora a Sully-Sur-Loire. Aqui ens em porta una sorpresa agradable doncs el castell que presideix la vila es veu fantàstic. Parem a posar els segell del nostre metre de credencial, fem unes fotos i anem a cercar el nostre allotjament.
Al Hotel La Tour, ens donen la suite, una gran habitació en una torre de una antiga casa, semblen ben be las torres del castell. Nomes te un petit problema no disposen de restaurant. Desprès de fer una petita pausa ens anem a fer una gran Birra a un establiment d’apostes, l’únic local públic que durant aquets dies es fumava no cal dir que esteve regentat per ..... us u imagineu, si.
Ens anem a sopar al restaurant italià del poble que disposava d’una amplia gama de menús i preus, també amb diumenge. Estava ple a vesar.
Desprès de sopar a esperar les noticies que haurien de fer que el Barça es proclames campió de lliga, Males noticies, a últim minut el Vila-real a empatat el partit. Casum noi a esperar una setmana mes.
Dades: Recorreguts 92 km. Ascens 415 m.
Trac del recorregut: http://www.openrunner.com/index.php?id=213146

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada